Monday, May 30, 2011

:: KEBAHAGIAAN TAK SELAMANYA INDAH ::

meng-update blog setelah sekian lame menyepi...
(kembali dengan mood sedih, apa daaaa )

kebahagiaan tak selamanya indah?? kenape cik cumy ni? tibe2 jek.. (errmmm frust putus cinta )
ooowwwhhhh.. ehehe cik cumy bercinta?? giler ah.

erhmm paling menyedihkan coz couple time my birthday yg ke 20 tahun, ingatkan ni kebahagiaan yang kekal abadi yang di cari selama ni. tapi semuanya berakhir setelah baru beberapa bulan ber-couple. semua berlaku sekelip mata. kesetiaan yang di beri, kekecewaan yang di terima. mungkin die bukan jodoh sy, tp sy malu dengan keluarga sebab die dah berjumpa dengan keluarga dan bermalam di rumah keluarga sebab penat ambil sy kat kolej. hurrmm. dia insan yg sy harapkan tp ni yang die bg kat sy.. PERPISAHAN.
perit, tp ni yang sy perlu hadapi. tinggalkan sy tanpa pesan, tanpa berbicara walau sepatah. ape salah sy?? apa dosa sy?? apa kekurangan sy?? setiap malam menangis kenangkan semua ni. perkara berlaku time final exam untuk last semester. agak sukar nak lalui, tp tabahkan ht jugak. cik cumy yg org kenal dengan sikap periang, tibe2 berubah muram bile diri keseorangan. benar.. orang yang periang sememangnya selalu selindungkan kesedihan di hadapan semua orang.
berdiri di kaki sendiri untuk kuatkan semangat.

IT'S ME... :')

2 ulasan:

cik chinta said...

salam, stuju betol ayat part org yg periang tu kadg kala fake je.

cik cumy hazel said...

yup2, mmg tol pon, uhuhuh