Tuesday, June 14, 2011

:: BETOL KE AKU DAH ABES STUDY NI ::

dari semalam aku pikir.. rasenye aku baru jek abes orientasi semester 1. hurmm cepatnye mase berlalu kan, umor pon makin meningkat dah skarang. last semester, mlm td event dinner pra graduasi berlangsung.. sedeyh bile tgk muke kwan2 sume, ntah bile lah dapat jumpe lagi. jumpe dalam facebook je la jwpnye. tp tak same ngn jumpe realiti. nak tunggu majlis konvokesyen tahun depan lambat la pulak. time tu jek la dapat jumpe lagi.
sedeyh nak kene tinggalkan kawan2, dan lg sedeyh dah berjauhan dengan DIA... :'(



~~tak tau dah nak sambung tulis pe lg tuk entry ni, i'm crying ...~~

2 ulasan:

cik chinta said...

study lg beshh dr kije..T_T

cik cumy hazel said...

tol tu cik chinta.. huhuk :(