Friday, November 12, 2010

ilangkan tension sejenak...

1)Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak

2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

3) Binatang ape power Karate?
Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

4) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

5) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

6) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

7) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

8) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

9) Ape beza secretary baik ngan secretary kurang baik?
Answer: - secretary baik..................'Selamat pagi tuan'.
- Secretary kurang baik...........'Dah pagi ni tuan'

10) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe

11) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' boleh diangkat...

12) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile ape..

2 ulasan:

zulfikar84 said...

hilang tension jap bace bende nih... :)

cik cumy hazel said...

heheheheh bgus2