Friday, November 26, 2010

TERASE TERASE..!!

HUWAAAARRRGGGHHHH...!! pas bace entry khairulakmalazman.blogspot.com/2010/11/girl-tudung-vs-girl-freehair.html

aku terus buang pic free hair aku kat blog nih, sape2 yang pernah usha blog aku sebelum ni tau ah yang ku ade letak pic tak pakai tudung, hohohohoho insaf2.

sebelum ni aku buang semua pic free hair aku kat facebook lepas kene tegur dengan kawan aku. aku pon rasa serba salah and insafnya, aku pun buang pic2 tu. uhuk!! dah takde sape tengok rambut aku dah pasni. hohohohoho

(terasenyeeeeeee, tp xpe, bende yang baik)

2 ulasan:

Izamir Ridzwan said...

salam perkenalan

cik cumy hazel said...

salam pknln jugek... maap ler x pasan, sory lmbt reply, hehehehe