Friday, December 10, 2010

APA ADA PADA PANGGILAN...???

panggilan ape ni?? haha, mesti ramai pembaca kat sini yang ade couple kan , so opkoz majoriti dari korang ade name panggilan manje2 kan , contohnya macam 'abg syg' , 'ayg baby' , 'ami abi' (yang ni jarang , aku je gune, hahak) , 'mama papa' , pe lg , banyak lagi kan , tapi korang pernah terpikir tak , ape ade pada panggilan semua tu? mesti korang akan pikir yang itu tandenye korang adelah loving couple or senang citer ia menunnjukkan yang sebenarnye korang adelah sepasang kekasih , ade jugak yang berpendapat ia adalah sebagai tande hormat , tapi aku percaya mesti ramai yang guna panggilan macam tu sebab nak menunjukkan u all ni pasangan kekasih , betol tak? hahahaha , aku pon pernah ade couple , aku pon due kali lime je , hahaha.

tapi aku percaya mesti ade dalam kalangan kawan2 korang yang ber-couple guna panggilan 'ko aku' je , betol tak? sebab aku pon ade member yang panggil 'ko aku' je dengan bf die. mesti ade segelintir orang yang kalau tengok couple tu panggil 'ko aku' dorang akan cakap "tak romantiknye...." aip!!! jangan salah sangka , 'ko aku' ni lagi romantik tau , cool and relax. hahahaha. tapi ape2 pon panggilan yang kite gunakan , pucuk pangkalnye pada hati masing2 dan cara pembawakan dalam perhubungan korang tuh. tak semestinye yang guna panggilan manje2 ni bahagia. so!! good luck pada yang tengah bercinta and lagi2 yang tengah hangat bercinta sekarang ni. and aku , masih mencari dan terus mencari. wallahu'alam... ;D

p/s: aku dengan kawan aku relax je panggil 'abi ami' , hahak, so sweet.......~~~~ :p

4 ulasan:

A.D.A.M. said...

ape yg penting, respect. :D

cik cumy hazel said...

betol betol betol..... pggilan xde pape sgt pon, nak pggl ape pon pggl la, yg pnting respect

Cik SHiNJU said...

HEhehe...smlm try paggil bf kita 'pak hang' sebab dia org Kedah...teruk kena bebel..kihkihkih :P

cik cumy hazel said...

hahahahhahahaha shinjuuuuuu... lawak2... hahahah 'pak hang' hang kata.. hahak