Thursday, December 9, 2010

nak tau tak kenapa cik cumy suke FOLLOW blog orang??

nak tau ke???


hahaha. kalau korang perasan aku , tiap kali aku masuk blog blogger , aku mesti masuk kat chat box or shout box ke ape ke , then aku akan follow blog tu. nak tau sebab ape??

sebabnye...... nanti senang aku nak usha keseluruhan blog blogger tu , takde lah aku nak carik balik ape link blogger tu. setuju tak cara aku ni?????

so maknenye , aku bukan saje2 follow , ade sebab kenapa aku follow. lagipun aku baru nak menjinakkan diri dalam dunia ber-blogging ni , so thats why aku kena tengok blog lain untuk meningkatkan tahap 'penulisan' aku ni. ;D

2 ulasan:

kanakanak said...

owh bagus cara mcam nieyh..
hehe

cik cumy hazel said...

heheh e thanks2!!! mwahx!! hehek