Wednesday, December 8, 2010

GOOD NEWS..!!! :D + BAD NEWS ... :'(

tengah aku syok layan bace blog blogger , TIBE2..!!!


"cumy , Puan panggil" , dengar Yaya cakap kat aku. tersentap aku di buatnye.

"hah , nape? aku je ke?" dalam hati aku time ni aku betol2 dah cuak. memang aku ade buat salah , tapi aku betol2 harap bukan nak timbulkan salah aku ni.

"dengan aku sekali lah , jom lah". dengan berat hatinye aku dengan Yaya masuk bilik bos. muke aku tenang je , sok sok suci.

"ambek kerusi , duduk" , bos aku cakap.

"emm you all abes praktikal jumaat ni kan , so , ni saya nak bagi pendapat je lah kan , saya nak bagi cuti kat you all. so hari ni you all last lah , macam mane?"

time ni hati aku dah berbunga riang , kalau ikotkan hati jahat aku ni memang hari ni jugak aku nak last , tapi Yaya mintak hari esok last.

so , TANGGAL 09 DECEMBER 2010 , AKU DAH LAST PRAKTIKAL....!!! BEBAAAAASSSS!!! YEAAAAAAA....!!!!

p/s : tengah dalam kegembiraan tibe2 mak aku call bagitau yang kucing2 aku dah meninggal , yang paling buat aku sedih , dua2 ekor kucing tu kucing kesayangan aku ... :'(
sekor tu aku panggil die pak long , sekor lagi (ni anak buahnye) aku panggil sauh.... :"(
selalunye kalau aku balik umah mak aku , mesti aku carik sauh dulu . lepas ni aku takde dah nak jerit2 kat umah panggil SAUUUUUUHHHHH...!!! :"(

10 ulasan:

A.D.A.M. said...

sedihnye. kucingggg. ;(

cik cumy hazel said...

mate cumy dah bengkak tau semalaman menangis, pg td pon nak nangis lg, tp tahan je , :'(

zahra pazim said...

sedihnya yang tang kucing tuh. sabar ok. dah sampai ajal la tu.

cik cumy hazel said...

sedeyh sgt... masalahnye due2 yang cumy syg due2 pegi... kelmarin pak long tuh, semalam sauh... sauh tu x besar lagi...x sempat nak jmpe..nak cium... :'(

x i l a said...

wahhhh,,sy bru nak stat paktikal...huu
beri tunjuk ajr...kikiki

cik cumy hazel said...

hahahaha boleh.... first!! walaupon kite tau satu perkara, cakap je xtau, coz t ade ilmu baru yg kite dpt. ;D

nazirulhazwan~ said...

alahai, ciannye. den ade 4 ekor kucing, nak 2??

cik cumy hazel said...

naz: nak yang sebijik cam sauh, (tp xde pic sauh, t lah upload) :(

A.D.A.M. said...

ala. cumy xmau la cmtu. huhu. (kalo aku pun sama) huhu

cik cumy hazel said...

huhuhuuhu tau pon..!!