Monday, December 20, 2010

DECO BERSAMA RAZAK...!!


hahahaha. yang ade deco bersama eric je, belom penah lagi ade deco bersama razak. hahak. petang tadi tibe2 aku dapat mesej dari kakak ipar aku ,

kakak ipar : ucu, Ajak ade bagitahu tak ape name anak perempuan die tuh?

aku : takde pon, kenape?

kakak ipar : die baru je pergi JPN nak daftar name anak, tape die tak bagitahu kak ti ape name anak die tuh, die cakap.. "supriseee deco bersama Ajak". (hahaha hampeh punye abg). ucu mesej la die tanye ape name anak perempuan die ni.

aku : taknak lah, mestilah nanti die nak bagitahu wife die dulu, huhuhuhu

5 minit kemudian...

aku : pe name baby??

kakak ipar : MIA ADRIANA ABDUL RAZAK

akhirnyeeeeeee.........!! ni lah name yang telah melekat selama-lamanya untuk anak buah aku yang baru lahir tu. cadangnya nak letak NUR SYIFA _ _ _ _ _ _ , tapi akhirnye MIA ADRIANA jadi pilihan. langsung takde NUR SYIFA, hahaha.


2 ulasan:

jinkamen said...

salam..
tahniah dapat anak sedaree...skrang ni nama mia jadi glemer lepas mia sara popular kan

cik cumy hazel said...

wslm... hheheheh tu la pasal, name ni pon abg yg bg, kitowang sume xtau, lau pd cumy, name ni da biase dgr, huhuhuhu