Thursday, December 9, 2010

KENA KEJAR DENGAN JAIS..!!!!

AKU KENA KEJAR DENGAN JAIS..!! BIAR BETOL!!!

hahahahaha lek lu lek luuuuu....!!! hahahahaha relax dulu maksudnya, ala korang ni.. rushing sgt ar, sejahat2 aku tak pernah lagi kena kejar dengan JAIS, hohohoho.

ceritenye macam ni, kejadian berlaku mase hari raye puase baru2 ni. aku dengan kawan2 sekolah aku konvoi ramai2 keluar beraya rumah kawan2, dalam kawasan kampung kitorang je, tapi di sebabkan kawasan rumah aku ni betol2 sebelah kampus UNISEL , so JAIS rajin la masuk buat rondaan. kitorang abes beraye dalam pukul 12 tengah malam. so biase lah anak muda , kitorang dah jarang jumpe , so mase raye ni lah peluang yang ade , masing2 cuti. lepas abes beraye tu kitorang plan ah nak pergi melepak kat tangki UNISEL , memang tu port lepak budak2 bujang. kitorang pon ape lagi , semua gerak pergi situ ah , parking motor masing2 , parking kereta , bukak lagu shuffle kuat2.

tak sampai setengah jam kitorang lepak , tibe2 member aku yang sorang ni datang kat kitorang dengan bawak motor laju2nye bagitau yang die nampak JAIS masuk.

"weyh JAIS weyh JAIS..!! aku nampak van JAIS td". aku ingat ayat die ni, hahahaha

yang kitorang ni ape lagi , masing2 lari bertempiaran. ade yang naik kereta masuk kereta , ade yang naik motor cepat2 start terus pecut. bile di ingat balik memang kelakar giler. aku masuk dalam kereta memang terus gelak pecah perot ah kan. sebenarnye kalau JAIS dapat tangkap kitorang pon bukannye ape, paling sakit pon kitorang kena ceramah je. huhuhuhu. tak puas lepak kat tangki , kitorang lepak depan rumah kawan kitorang lak. kitorang baru nak snap gambar cantik2 kat tangki tu , tapi takpe lah , kat sini aku ade letakkan gambar mase kitorang lepak kat tangki UNISEL tuh dengan pic lepak kat rumah kawan aku mase hari raye hari tu. enjoy lah ea... weeeeeeeeeee~~~~~~~



kat sini lah kitorang lepak tuh , nampak tak tangki UNISEL belakang tu. port tak baik punyeeee




ni pic kat depan rumah kawan aku , korang tengok lah kawan2 aku nih , saket kepale tau kalau layan perangai dak2 laki nih

2 ulasan:

jomsantaisekejap said...

kisahnya...baru dengar nama JAIS tu dah lari macam tu..

cik cumy hazel said...

sebbnye kitorang xnk kne lecture kat situ, malu ah nanti, tu yg lari lintang pukang tu, hahak